Gölmarmara Belediyesi’nin düzenlediği “Karne Şenliği” yapıldı. 6 Eylül Parkı içindeki organizasyona çocuklar büyük ilgi gösterirken, Belediye Başkanı Kamil Öz, çocuklara karne hediyesi olarak satranç takımı, çeşitli kitaplar, oyuncaklar ile şapka dağıttı.
Gölmarmara Belediyesi 2022-2023 eğitim-öğretim döneminin son gününde ilköğretim öğrencilerine yönelik “Karne Şenliği” etkinliği düzenledi. 6 Eylül Parkı içerisinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.
Öğrenciler için kurulan oyun parklarının yanı sıra yüz boyama, palyaço-maskot gösterileri ile sihirbaz gösterisi öğrenciler tarafından merakla izlenirken, alanda çok sayıda pamuk şeker, mısır ve Osmanlı macunu ile balon dağıtımı yapıldı.
Etkinlikte, Belediye Başkanı Kamil Öz, 6 Eylül Parkı’nı dolduran çocuklarla sohbet ederken, çocuklara santranç takımı, çeşitli kitaplar, oyuncaklar ile şapka hediye etti.