YENİ BELEDİYE HİZMET BİNAMIZ HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN.

Kıymetli Gölmarmaralı’lar Ulu Önder Atatürk ‘ün kurduğu Cumhuriyetle birlikte ülkemizin ve ilçemizin kıt kanaat şartlarda ayağa kalkmaya ve varolmaya çalıştığı 1923 lü yıllarda halkımızın imece usulüyle ilk olarak tek katlı ahşap bir binadan 1970 li yıllardaki katlı betonarme bir binaya taşınan belediyemiz günümüze kadar ilçemize hizmet etmiştir. Hayat koşullarında ihtiyaçlarımızı ve gereksinimlerimiz gelişen teknolojiyle şekillenir ve bir üst düzeye taşınır.Bu bağlamda biz de memleket için en iyisi sloganıyla çıktığımız yolda ilçemize en iyisi ve ilkleri yaşatabilmek için çalışanlarımızın emekleriyle modern bir belediye hizmet binası kazandırdık. Bu süreçten itibaren sizlere yeni hizmet binamızda hizmet sunup ağırlayacağız.
Mevki ve makamlar geçicidir, kalıcı olan hizmetler ve eserlerdir. Sözün özü bizler geçiciyiz ama bu bina #GÖLMARMARA halkımındır ve halkımıza yıllarca hizmet verecek bir eserdir.
Değerli GÖLMARMARA halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
Kamil ÖZ