Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli İlçemize ve Belediyemize ziyaret.

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ; Ak parti milletvekilleri Sayın Uğur Aydemir , Sayın Semra Kıvırcık Kaplan , Sayın Mehmet Ali Özkan , Ak Parti il Başkanı Sayın Berk Mersinli ve değerli Ak parti il Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök beraberliğinde ilçemizi ziyaret ettiler. Vatandaşlara hitap eden Sayın Pakdemirl’i mahalle muhtarlarımızla da bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Ozanca ,Değnekler , Tiyenli ve Kaya altı mahallelerinde vatandaşlarımızla buluşarak hasbihal eden Sayın Pakdemirli ” Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin tüm kapıları Gölmarmara ya ve onun hizmet mimari Kamil Öz ‘e sonuna kadar açık , geçtiğimiz beş yıl olduğu gibi önümüzdeki beş yılda da hükümet kanadı olarak efendiniz değil hizmetkârınız olacağız durmak yok , yola devam dedi “. Sayın bakanımıza ve tüm misafirlerimize teşfiklerinden dolayı teşekkür ederiz.