İki Direk Bi Şamata Gölmarmara’da

İki Direk Bi Şamata Gölmarmara’da gösterimdeydi. Ramazan etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Belediyemiz tarafından desteklenen etkinliğe Belediye Başkanımız Kamil ÖZ, Büyükşehir Başkan Yardımcısı Mehmet GÜZGÜLÜ, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel USTAMEHMETOĞLU,Başkan Yardımcısı Şakir ERGİNLİ, Meclis Üyelerimiz Aysun YILDIRIM katıldı. Belediye Başkanımız Kamil ÖZ bize desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz ERGÜN’e, Başkan Yardımcısı Mehmet GÜZGÜLÜ’ne ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel hanıma teşekkür ederim dedi. Geleneksel Kavun Karpuz Festivalinde sanatçı sözü aldı. Belediye Başkanımız Kamil ÖZ sanatçıları tebrik etti.

Sinan Bengier ve Ayberk Atilla’nın başrollerinde oynadığı İki direk bi şamata adlı gösteri Gölmarmaralı vatandaşlarımıza güzel anlar yaşattı. Altı Eylül Meydanında gerçekleşen gösteride sanatçılar unutulmaz bir gün yaşattı.