Genel Sekreter Halil MEMİŞ Belediyemizi Ziyaret Etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil MEMİŞ Belediye Başkanımız Kamil ÖZ’ü makamında ziyaret etti. Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu’nunda hazır bulunduğu ziyarette ilçemiz hakkında sorunlar konuşuldu. Çözüm yollarının arandığı görüşmede Belediye Başkanımız Kamil Öz ilçemiz hakkında bilgi verdi. Yetki alanlarının belirlenmesi için park ve caddeler konusunda görüşmeler gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Kamil Öz alt yapı eksikliğinin ve kanalizasyon sorunlarının giderilmesi konusundaki talepleri dile getirdi. Başkan Öz: “İlçemiz tüm ihtiyaç ve taleplerini karşılamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışacağız. İlçemizi daha prestijli hale getirmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil MEMİŞ ve Daire Başkanlarının yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.