Denizbank’tan Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil ÖZ’e Plaket..

Denizbank Gölmarmara Şube Yöneticisi Erkan BAŞOCAK, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil ÖZ’ü makamında ziyaret ederek tebrik plaketi takdim etti.Denizbank Gölmarmara Şube Yöneticisi Erkan BAŞOCAK, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil ÖZ’e bir nezaket ziyaretinde bulunarak yeni dönemdeki görevinde başarılar diledi.Başkan Öz’ün makamında gerçekleşen ziyarette Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından gönderilen plaketi Genel Müdür adına Denizbank Gölmarmara Şube Yöneticisi Erkan BAŞOCAK takdim etti.
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in imzasını taşıyan plakette şu ifadeler yer aldı.

“Toplumlarla sosyal refah seviyesinin yükselmesi, gelecek nesillere yaşanabilir, geçmiş kültürünü koruyan ve çağdaş kentler bırakılması yolunda belediyelerimiz önemli bir görev üstlenmektedir. Denizbank olarak her şeyden önce insana öncelik veren, halka hizmeti ilke edinen bu kutsal mesleğe büyük önem atfediyor; bugün belediye finansmanında Türkiye’nin öncü bankası olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu duygularla üstlenmiş olduğunuz görevinizde başarılar diliyor, Gölmarmara’nın gelişimi için güçlü işbirliğimizin devamını temenni ediyorum.”

Başkan Öz ise Denizbank yöneticisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.