Çöp Toplama Aracı Sözü Aldık…

Gediz Zirvesinin gerçekleştiği toplantıda Çevre Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK, Müsteşar Yardımcısı Mehmet Emin BİRPINAR, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet ECEL, İlbank Yetkilileri ve Belediye Başkanları Katıldı. Belediye Başkanımız Kamil ÖZ Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK’ten çöp toplama aracı hibesi için söz aldı. Manisa’nın en önemli sorunlarından biri olan Gediz Nehri’nin ıslah işiyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Bu amaçla Gediz Havzası çevresel alt yapının değerlendirilmesi başlığı altında Manisa’da önemli bir toplantı organize edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof.Dr.Mustafa Öztürk, OSB’de gerçekleştirilen toplantıda önemli mesajlar verdi. Öztürk, “Projemiz de var, para da var. El birliğiyle Gediz’i kurtaralım” dedi.