Belediye Başkanımız Kamil Öz’ün Anneler Günü Mesaji

Anneler Günü bu yıl on bir ayın sultanı ramazan ayına denk geldi. İki güzelliğin bir arada olduğu bu müstesna günde onların hayır dualarıyla maneviyatımızı bereketlendirme fırsatını kaçırmayalım. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bazı kısıtlamalar olsa da gönülden gönüle akan sevgimizle onlara varlığımızı hissettirelim, gönüllerini hoş tutalım. Sevgi ve umut dolu yüzlerinde oluşturacağımız tatlı bir tebessümün dünyalara değeceğini unutmayalım. Bu vesileyle bizi dünyaya getiren, hayatımız boyunca koruyup kollayan, üzerimizdeki haklarını ödeyemeyeceğimiz vefa çınarı annelerimizin haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimiz başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Kamil ÖZ