Başkan ÖZ’ün Yeni Yıl Mesajı;

‘’Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgınıyla,doğal afetlerle,  mücadele ettiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz.2020 yılı,Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti.Küresel ekonomiyi ve toplumsal yaşamı derinden etkileyen pandemi sınavında,ülkemizde  erken dönemde alınan tedbirlerinde bu sınavı diğer ülkelere kıyasla,daha az kayıpla geçirmeyi başardık.Dolayısıyla bu süreçten ülkemizin güçlenerek çıkacağına ve 2023 hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşüne emin adımlarla devam edeceğine inanıyorum. Biz de Gölmarmara Belediyesi olarak,pandemi ile mücadelede 7-24 çalışma esasıyla her türlü tedbirleri aldık kanunları titizlikle uygulayıp vatandaşlarımızın sağlığını koruyacak çalışmaları kararlı bir şekilde sürdürdük.Diğer yandan da İlçemizi kalkındıracak ve geleceğe taşıyacak projelerimize aynı kararlılıkla devam ettik.Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği ilçemiz’de ortaya koyduğumuz çalışmalarda, Gölmarmara’nın her yönüyle daha yaşanabilir bir kent olması için çaba gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Tüm amacımız, Gölmarmara’nın sahip olduğu büyük potansiyeli her yönüyle ortaya çıkarıp siz kıymetli halkımızın hak ettiği noktalara taşımaktır. 2021’de de bunun için çalışmaya ve hizmet vermeye devam edeceğiz.

Ülke olarak, 2020’de yaşadığımız tüm olumsuzluk ve sıkıntılarla bir daha karşılaşmamak umuduyla başta  siz Gölmarmaralı hemşerilerimin olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve Aziz milletimizin yeni yılını kutluyor; 2021’in herkes için sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum.”

Kamil ÖZ