BAŞKAN ÖZ’DEN YENİ YIL MESAJI :

BAŞKAN ÖZ’DEN YENİ YIL MESAJI :

“Gölmarmaramızı daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşadığımız 2021 yılını geride bırakıyoruz.
Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla coşku ve umutla giriyoruz.
Geride bıraktığımız 2021 yılında ‘Düşünen, Üreten, Yarışan Belediye’ hedefimiz doğrultusunda teknolojiden enerjiye her alanda sürdürülebilir ve yenilikçi çalışmalarla İlçemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalıştık çalışmaya devam edeceğiz.
Hayata geçirdiğimiz projelerimizin temelinde; vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi, huzur ve güven içerisinde yaşamaları için
hizmete sunacağımız tüm çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada birinci önceliğimiz halkımızın yararı olacaktır. Şeffaf, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, güzel İlçemizi daha da ileriye taşıyacağız.
2022 yılında da her geçen gün büyüyen ve gelişen yeni projeler ve yatırımlarla en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.
Bunu da hep birlikte, istişare içerisinde, birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa, sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.”
Kamil ÖZ