35.Geleneksel Kavun Karpuz Festivali

Bu yıl 35. düzenlenen Kavun Karpuz Festivalimize Manisa Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Manisa Milletvekili Hüseyin TANRIVERDİ, Kaymakamımız Cafer SARILI, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin YARALI, Kırkağaç Belediye Başkanı İsmail GEDÜZ, Manisa İl Tarım Müdürü Hasan ÇEBİ, Halk Sağlığı Müdürü Ziya TAY, Akhisar Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman YILMAZ, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper ALHAT, Daire amirleri, Protokol üyeleri ve halkımızın katılımı ile gerçekleşti. Birbirinden farklı yarışmalar ve halk konseri ile güzel anlar yaşandı. Kavun Karpuz Yetiştiriciliği Yarışmasında Kavun 1. Abdullah ADIGÜZEL, Kavun 2. Mustafa KIZILTAŞ, Kavun 3. Necmettin KARAKAŞ, Karpuz 1. Erol KAYA Karpuz 2. İbrahim KOCAKÜLAH, Karpuz 3. Şerif GÜRLER sıralamaya girdi. Kavun Karpuz Güzellik Yarışmasında Güzel 1.si Ebru ÖZAR, Güzel 2.si Birsen SOLAK, Güzel 3. Neslihan YILDIZ olarak sıralamaya girdi. Karpuz Yeme Yarışmasında 1. Halil Can KILIÇOĞLU 2. Cihan KIZILTAŞ 3. Sude İÇLER olarak gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Kamil ÖZ “Festivalimize hoşgeldiniz. İlçemizin tanıtımına katkı sağlayacak, sosyal, kültürel ve ekonomik hayatımızda kısa süreliğine de olsa hareketlilik getirecek olan dopdolu bir 35. Geleneksel Kavun Karpuz Festivalinde birlikte olmanın gururunu, mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. 4 ayda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Kamil ÖZ gelecek nesillere daha yaşanabilir, daha güzel GÖLMARMARA bırakmak için sizlerden aldığımız yetki ve sorumluluğumuzu, en iyi şekilde yerine getirme gayreti ile çalışmalarımıza gece gündüz demen çalışıyoruz.Festivale katılan misafirlere iyi eğlenceler dilerim” dedi.