23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

23 Nisan Kutlamaları Gölmarmara Şehir Stadyumunda gerçekleşti. 23 Nisan Kutlamalarına Kaymakamımız Cafer SARILI, Belediye Başkanımız Kamil ÖZ, Garnizon Komutanı Veysel SOĞUKSUBAŞI, Başkan Yardımcısı Şakir ERGİNLİ, Akparti İlçe Başkanı Süleyman BENLİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail DAĞDELEN, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve halkımızın katılımı ile gerçekleşti. Çocuklarımızın halk oyunu gösterileri, yarışmalar ve yarışmalarda sıralamaya girenlere ödülleri verildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail DAĞDELEN gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Kamil ÖZ’ ün 23 Nisan Mesajı: “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 94. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir sevinçle kutluyoruz. Sevgili Çocuklar, Sizler, dünyanın en şanslı çocuklarısınız. Büyük Atatürk, 23 Nisan’ı sizlere armağan ederken, sizlerin bu ülkenin geleceği olduğunuzu görüyordu. Sizlere düşen en önemli görev, başta Cumhuriyetimiz olmak üzere, ecdadımızın bu millete miras bıraktığı tüm değerleri korumak ve sahip çıkmaktır. Geleceğin gelişmiş ve dünyada önemli bir güç haline gelmiş Türkiye’sini sizler kuracaksınız. İnanıyorum ki; sadece bu milletin ya da bu devletin değil Dünya’nın geleceğine sevgi, barış ve dostluk ışığı yayacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve hemşerilerimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.